Pomoć i često postavljana pitanja

pitanje ikona

Pomoć i često postavljana pitanja


Virtualnom kongresu vrlo je jednostavno pristupiti. U navigacijskoj traci kao i u programu postoji "gumb" registracija. Kada kliknete tamo poveznica Vas vodi na registracijski obrazac na platformi Zoom. Nakon što upišete potrebne podatke pristupit ćete virtualnom 9.Kongresu Hrvatskoga gastroneterološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem. 


9. Kongres Hrvatskoga gastroenterološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem bodovana je od strane Hrvatske liječničke komore sa xx bodova za aktivno i xx bodova za pasivno sudjelovanje. Kako bismo Vam mogli prijaviti bodove u obrascu za registraciju biti će potrebno upisati osobni indetifikacijski broj (OIB).


Kongres možete pratiti i putem internet preglednika ili putem Zoom aplikacije.

Kako biste lakše mogli pratiti Kongres, sa što manje poteškoća sugeriramo da preuzmete Zoom aplikaciju na uređaj kojim ćete prisustvovati kongresu. Aplikaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici: https://zoom.us/download


Molimo da nas kontaktirate na e-mail: natasa.basta@agentius.hr ili na 0915792686


Na Vaš e-mail zaprimili ste link putem kojeg je moguće pristupiti glasanju. 

Svoj glas kandidatima možete dati za:

*samo jednu/og kandidata za poziciju dopredsjednice-dopredsjednika Hrvatskog gastroenterološkog društva u mandatu 2022.-2024. (budući predsjednik-predsjednica Hrvatskog gastroenterološkog društva u mandatu 2025-2027)

*tri kandidata za poziciju članice i članovi Nadzornog odbora Hrvatskog gastroenterološkog društva u mandatu 2022.-2024.